Door grip op je financiën en vermogensopbouw kun jij eerder stoppen met werken!

Elke maand kwam ik geld tekort

Ervaar jij nu ook dat je niet weet waar je geld aan het einde van de maand is gebleven en wacht je totdat je salaris weer wordt gestort? Ik stond bijna een decennia geleden op dat punt.

LEES VERDER

In kleine stappen grip op je financiën

Hoe kreeg ik weer grip?


 1. Inzicht creëren
 2. Schulden afbetalen
 3. Noodbuffer vullen
 4. Vermogen in beeld brengen
 5. Starten met beleggen

JA DIT WIL IK OOK!

Van grip op financiën naar vermogensopbouw

Hoe Richard vermogen heeft opgebouwd en waar hij nu staat.

Bijna 10 jaar ervaring:
 • Zelf proberen te handelen in aandelen.
 • Meer dan 70 boeken gelezen over persoonlijke financiën, beleggen, mindset, persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap.
 • Advies inkopen van experts.
 • In 2 maanden zo’n 60% verliezen van mijn beleggingen.

Waar je nu staat?

 • Wetenschappelijk onderbouwde strategie
 • Geen werk aan mijn beleggingen (alles verloopt automatisch)
 • Helder en positief toekomstbeeld
 • Verwachte pensioenleeftijd 55 jaar
 • Bijna afgeronde hbo-opleiding tot financieel adviseur
 • Alle verliezen weggewerkt en een positief resultaat.
 • Continu up-to-date inzicht in mijn financiën, hierdoor ervaar ik rust. Doordat ik weet waar ik sta.


JA DIT WIL IK OOK   LEES MEER OVER MIJ

 
BELEGGEN IN BEGRIJPELIJKE TAAL

Leren beleggen in makkelijke taal, met een strategie die voor iedereen te begrijpen is. Geen moeilijke analyses, of verregaande kennis nodig. Simpel en daardoor effectief.

 
MAAKT DOELEN HAALBAAR

Leren beleggen in makkelijke taal, met een strategie die voor iedereen te begrijpen is. Geen moeilijke analyses, of verregaande kennis nodig. Simpel en daardoor effectief.

 
BEWEZEN METHODE

Keer op keer bewezen op basis van wetenschappelijke informatie
„Do not save what is left after spending, but spend what is left after saving”

- Warren Buffet -

ONS AANBOD


GRIP OP FINANCIËN

Wil jij jouw vermogen laten groeien?
Maar krijg je geen grip op je eigen financiën?
Dan is deze cursus iets voor jou!

Leer in 5 eenvoudige lessen hoe je jouw financiële zaken op orde krijgt. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een vermogen kan opbouwen, grip op je geldzaken is hierbij van belang.

DAT WIL IK

INDEXBELEGGEN

Leer in 5 lessen hoe je moet beleggen
Je leert waarin te beleggen, welke indexfondsen te kopen, automatiseren en een duidelijke strategie.

Daarna kan je geld groeien tot een ongekend vermogen.

START NU

PENSIOENBELEGGEN

In 5 uur tijd alle kennis om jouw pensioen te optimaliseren.
Met deze cursus wordt het belastingdoolhof van beleggen voor je pensioen helemaal duidelijk.

NU BEGINNEN

Geloof ons niet op ons woord..

"Richard heeft duidelijk veel kennis van beleggen en sparen. Vóór ons gesprek was ik nog sceptisch over beleggen, maar middels een goed voorbereide uitleg kon Richard mij als leek veel bijbrengen over hoe ik mijn financiële doelen kan behalen met zo min mogelijk risico. Of je nou doelen hebt op de korte of lange termijn, Richard is your guy."

Micheal Lamers

"Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker" was het motto van de belastingdienst. Die hebben dat volgens mij nooit echt waar gemaakt. Richard daarentegen maakt geldzaken leuker én makkelijker! Dankzij zijn overzichtelijke presentaties en tools, gecombineerd met persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen zorgt hij voor veel vertrouwen en een goed gevoel nu, en op de lange termijn. Met veel kennis van zaken en met een goeie balans tussen rust en passie heeft hij een mooi plan opgesteld voor vermogensopbouw op de lange termijn. Ik voel me gehoord en geholpen en ben blij hem in mijn netwerk te hebben. Ik kan iedereen aanraden contact met hem op te nemen om te kijken wat hij voor jou en je financiën kan betekenen.

Thomas Brekelmans

Richard heeft mij met een flinke bult aan kennis in simpele taal uitgelegd wat beleggen inhoud en wat de verschillende manieren van beleggen zijn. Ook heeft hij de risico's, voor- en nadelen van zowel sparen als beleggen uitgelegd en op deze manier beleggen bij mij geïntroduceerd.

Daarna hebben we samen gekeken naar de beste en makkelijkste manier voor mij om te beginnen met beleggen en hier alles voor klaargezet en geautomatiseerd. Al met al heeft hij mij super geholpen en mij de basiskennis gegeven om te weten waar ik aan begin, wat de risico's zijn en waar ik rekening mee moet houden zonder het heel ingewikkeld te maken of mij te overweldigen met moeilijke taal.

 Jelle de Haas

Ik ben via een vriend verwezen naar Richard die goede verhalen over hem had met betrekking tot financiën en het starten met beleggen. Na vier sessies gehad te hebben kan ik alleen maar het zelfde zeggen. Het fijne is dat je na de sessies een goed inzicht hebt waar je geld grotendeels naar toe gaat en hoe je dit kan optimaliseren zonder een te groot risico te lopen. Tijdens de sessies wordt er goede informatie verstrekt en wordt er regelmatig tijdens zijn verhaal gevraagd of je iets niet begrijpt ja of nee. Hij doet niet zijn zegje voor een uurtje, maar wilt ook echt dat je het begrijpt. Wat fijn is is dat je na de sessies volledig up and running bent en dat je van A tot Z wordt geholpen met je accounts en rekeningen.

Murphy Moust

Beleggen leek me altijd een ver van mijn bed show. Als je je erover wilt inlezen lijkt het allemaal vrij complex. Nadat ik met Richard heb gesproken heeft hij het in zeer korte tijd ontzettend duidelijk kunnen maken. Lastige materie eenvoudig begrijpbaar maken dus. Echt top! Voor wie ook met beleggen aan de slag wilt, zou ik zeker een keer met Richard gaan praten.

Thom Alblas