"Voor altijd grip op je financiën”
Door inzicht en bewustzijn ervaar jij rust.

 
RUST DOOR OVERZICHT EN KENNIS

In één oogopslag overzicht in jouw geldzaken en hoe je er financieel voor staat. Jij weet hierna wat je moet doen om vermogen op te bouwen.

 
BEGRIJPELIJKE TAAL

Financiën uitgelegd in makkelijke taal, geen moelijke analyses, of verregaande kennis nodig. Simpel en daardoor effectief.

 
ONAFHANKELIJK

Wij zijn niet verbonden met aanbieders van financiële producten en verdienen dus geen geld met het aanraden van producten. Zo kunnen wij jou de beste educatie bieden zonder hier zelf in gestuurd te worden door eigen gewin.

Herken jij je in het volgende?

  • Je zou graag willen sparen of hebt al een mooi bedrag gespaard zonder duidelijk doel.
  • Je wilt een goede fundering om te starten met vermogensopbouw.
  • Je houdt maandelijks niets of weinig geld over.
  • Je hebt geen idee waar je geld naartoe gaat.
  • Je hebt het idee dat je geen overzicht hebt in je geldzaken.
  • Je doet maar wat met je geld en bent niet geldbewust.
Dan is deze cursus iets voor jou!

NAAR DE CURSUS

Krijg grip op je financiën.

Een simpele methode die mij en mijn klanten helpt meer bewustzijn omtrent geld te krijgen.

JA DAT WIL IK!

 Verlang je naar meer grip op je financiën?

De helft van de mensen maakt zich weleens zorgen over geld, dit komt door het gebrek aan grip op de financiën. Geldstress zorgt voor een aanzienlijke verlaging van levensgeluk en een verlies van 13 IQ punten. Daar wil je niet bij horen, daarvoor heb je allereerst een goede fundering nodig.

JA DAT WIL IK!

Wat ga je leren?

 >  Les 1: Orde scheppen in je financiën  
Krijg inzicht in wat er in- en uitgaat.
 >  Les 2: De nood van een financiële buffer  
Leer een buffer opbouwen waar je op terug kunt vallen in moeilijke tijden.
 >  Les 3: Schulden vermijden 
Leer hoe je schulden kan vermijden of versneld afbetalen voor een eerste stap richting een gezonde financiële situatie.
 >  Les 4: Besparen op de dingen die je niet leuk vindt 
Leer je geld slim te besteden door te bezuinigen op dingen die jou geen voldoening geven.
 >  Les 5: Je geld slim besteden 
Krijg inzicht in hoe jij je geld het beste kunt besteden en haal nóg meer uit je euro’s.
 >  Bonus: Sparen als een koning  
Haal het maximale rendement op je spaargeld, met hetzelfde risico.

Online cursus Grip op Financiën

€ 100,00

Duur:
Aantal video’s: 4,5 uur
Opdrachten: 20
Hoofdstukken: 6
Handig naslagwerk: Excel bestand
Toegang tot Academy: 1 jaar
Toegankelijk via mobiel, tablet en laptop

Geloof ons niet op ons woord...

"Richard heeft duidelijk veel kennis van beleggen en sparen. Vóór ons gesprek was ik nog sceptisch over beleggen, maar middels een goed voorbereide uitleg kon Richard mij als leek veel bijbrengen over hoe ik mijn financiële doelen kan behalen met zo min mogelijk risico. Of je nou doelen hebt op de korte of lange termijn, Richard is your guy."

Micheal Lamers

"Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker" was het motto van de belastingdienst. Die hebben dat volgens mij nooit echt waar gemaakt. Richard daarentegen maakt geldzaken leuker én makkelijker! Dankzij zijn overzichtelijke presentaties en tools, gecombineerd met persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen zorgt hij voor veel vertrouwen en een goed gevoel nu, en op de lange termijn. Met veel kennis van zaken en met een goeie balans tussen rust en passie heeft hij een mooi plan opgesteld voor vermogensopbouw op de lange termijn. Ik voel me gehoord en geholpen en ben blij hem in mijn netwerk te hebben. Ik kan iedereen aanraden contact met hem op te nemen om te kijken wat hij voor jou en je financiën kan betekenen.

Thomas Brekelmans

Richard heeft mij met een flinke bult aan kennis in simpele taal uitgelegd wat beleggen inhoud en wat de verschillende manieren van beleggen zijn. Ook heeft hij de risico's, voor- en nadelen van zowel sparen als beleggen uitgelegd en op deze manier beleggen bij mij geïntroduceerd.

Daarna hebben we samen gekeken naar de beste en makkelijkste manier voor mij om te beginnen met beleggen en hier alles voor klaargezet en geautomatiseerd. Al met al heeft hij mij super geholpen en mij de basiskennis gegeven om te weten waar ik aan begin, wat de risico's zijn en waar ik rekening mee moet houden zonder het heel ingewikkeld te maken of mij te overweldigen met moeilijke taal.

 Jelle de Haas

Ik ben via een vriend verwezen naar Richard die goede verhalen over hem had met betrekking tot financiën en het starten met beleggen. Na vier sessies gehad te hebben kan ik alleen maar het zelfde zeggen. Het fijne is dat je na de sessies een goed inzicht hebt waar je geld grotendeels naar toe gaat en hoe je dit kan optimaliseren zonder een te groot risico te lopen. Tijdens de sessies wordt er goede informatie verstrekt en wordt er regelmatig tijdens zijn verhaal gevraagd of je iets niet begrijpt ja of nee. Hij doet niet zijn zegje voor een uurtje, maar wilt ook echt dat je het begrijpt. Wat fijn is is dat je na de sessies volledig up and running bent en dat je van A tot Z wordt geholpen met je accounts en rekeningen.

Murphy Moust

Beleggen leek me altijd een ver van mijn bed show. Als je je erover wilt inlezen lijkt het allemaal vrij complex. Nadat ik met Richard heb gesproken heeft hij het in zeer korte tijd ontzettend duidelijk kunnen maken. Lastige materie eenvoudig begrijpbaar maken dus. Echt top! Voor wie ook met beleggen aan de slag wilt, zou ik zeker een keer met Richard gaan praten.

Thom Alblas

„Als je geld niet onder controle hebt, dan heeft het jou onder controle”

- Richard De Haart -

Heb je vragen of wil je sparren? Plan een vrijblijvend 15-minutengesprek in.