Over mij


Mijn "Waarom".


In augustus 2016 kwam ik voor het eerst in mijn leven geld tekort. Ik was net op vakantie geweest met mijn net gekochte net te dure auto, ik had een Louis Vuitton riem gekocht met mijn creditcard en had een aangename vakantie gehad. Ik had altijd een goedgevulde spaarrekening gehad totdat ik mijn eerste geld ging verdienen. Spenderen ging goed, vakanties naar Dubai, tussendoor nog even naar Spanje, wekelijks (merk)kleding shoppen dan je geld zo op. Ik was dus "broke", mijn creditcard rekening kwam eerder dan mijn loon. Dit mocht nooit meer gebeuren en spenden werd sparen en ik kwam daarbij niets tekort. Begin 2017 begon ik met het lezen van boeken over persoonlijke financiën, inmiddels heb ik zo'n 50 boeken gelezen over persoonlijke financiën. Daaruit volgde mijn passie voor vermogensopbouw, die resulteerde in een wetenschappelijk onderbouwde beleggingsstrategie perfect voor 99% van de mensen.
„Do not save what is left after spending, but spend what is left after saving”

- Warren Buffet -

Het doel

Vaak krijg ik vragen over geld, beleggen of over het besparen van geld. Hier kan ik heel erg van genieten maar één op één kan ik maar een beperkt aantal mensen helpen. Het doel van Stire is dan ook om zo veel mogelijk mensen bewust om te leren gaan met hun geld en dan heb ik het niet over elke cent sparen en omdraaien. Maar financieel gezond leven terwijl je doet wat je leuk vindt. Ik wil alle kennis die ik heb graag overdragen, je helpen om op een bewuste manier bezig te zijn met je geld en een groots vermogen op te bouwen. Zodat jij jouw financiële doelen in jouw leven gaat bereiken!

Mijn studies

Ik zit in mijn vierde jaar op de Fontys in Eindhoven daar studeer ik Finance, Tax en Advice. Ik heb gekozen voor de richting Finance omdat dit mooi aansluit op de persoonlijke financiën. Ik heb het eerste halfjaar van jaar 3 stagegelopen bij een gerenommeerde vermogensbeheerder. Hier werden vermogens van (zeer) vermogende Nederlanders beheerd en ik heb daar veel geleerd over hoe rijke mensen met hun geld omgaan. Verder heb ik in 2022 de WFT’s basis, inkomen en vermogen gehaald en in 2023 de cursus budgetcoach succesvol afgerond.

Mijn doel is om volgens schema mijn studie af te ronden in juni 2024 en daarna nog verder te gaan met het behalen van de WFT hypotheken en pensioen en mij dan te richten op de opleiding CFP.
„Je bent nooit te oud om te leren"