Ontdek de online cursussen van Stire die jou financieel verder helpen.


Elke maand kwam ik geld tekort

Ontdek de online cursussen van Stire die jou financieel verder helpen.

Stire helpt jou financieel gezond te worden met gevarieerde online trainingen. Heb jij de voorkeur voor meer persoonlijke begeleiding? Ook dat is mogelijk. Neem dan contact met ons op.


START NU    NEEM CONTACT OP

De strategie die jou financiële vrijheid gaat brengen.

Dit had je op school eigenlijk moeten leren, je krijgt grip op je financiën en je stelt met een bewezen beleggingsstrategie jouw financiële toekomst veilig.

START NU

BELEGGEN IN BEGRIJPELIJKE TAAL
Leren beleggen in makkelijke taal, met een strategie die voor iedereen te begrijpen is. Geen moeilijke analyses, of verregaande kennis nodig. Simpel en daardoor effectief.

SPAREN KOST GELD
De rentes zijn al een hele periode lager dan de inflatie. Sparen levert dus niks op. Doe daarom wat de rijke mensen doen met hun geld, zet je geld aan het werk.

FINANCIËLE RUST EN VRIJHEID
Rust in je kop door grip op je financiën en een duidelijke strategie voor beleggen. Je hebt tijd om te doen wat je wilt terwijl je met weinig moeite en tijd vermogen opbouwt.

Alles wat je nodig hebt om jouw financiële doelen te bereiken op 1 plek.

Wij bieden je alle kennis die je nodig hebt om vermogen op te bouwen en met rust in je kop, je financiële toekomst veilig te stellen. Wat je doel ook is of waar je ook staat, wij helpen je naar je financiële doel.


TOEVOEGEN AAN WINKELWAGENTJE

AL JE PERSOONLIJKE FINANCIËN IN EEN OVERZICHT
Met onze handige Excelsheet heb jij in één oogopslag overzicht in jouw geldzaken en weet je altijd hoe je er financieel voor staat. Ook krijg je een duidelijk inzicht in je huidige vermogen en benodigde noodbuffer.

PERSOONLIJKE AANDACHT
Met het coaching traject helpen wij jou op weg naar de financiële toekomst die jij voor ogen ziet. Ieders situatie is anders, waar de een in complete chaos verkeerd is de ander direct klaar om te gaan beleggen. Wij helpen je in ieder stadium om jouw geld zo optimaal mogelijk aan het werk te zetten.

ONAFHANKELIJK
Wij zijn niet verbonden met aanbieders van financiële producten en verdienen dus geen geld met affiliatie partners of verkoop van producten. Zo kunnen wij het beste advies bieden zonder hier zelf in gestuurd te worden door eigen gewin.

ONS AANBOD


GRIP OP FINANCIËN
Wil jij jouw vermogen laten groeien?
Maar krijg je geen grip op je eigen financiën?
Dan is deze cursus iets voor jou!

Leer in 5 eenvoudige lessen hoe je jouw financiële zaken op orde krijgt. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een vermogen kan opbouwen, grip op je geldzaken is hierbij van belang.

DAT WIL IK

INDEXBELEGGEN
Leer in 5 lessen hoe je moet beleggen
Je leert waarin te beleggen, welke indexfondsen te kopen, automatiseren en een duidelijke strategie.

Daarna kan je geld groeien tot een ongekend vermogen.

START NU

PENSIOENBELEGGEN
In 5 uur tijd alle kennis om jouw pensioen te optimaliseren.
Met deze cursus wordt het belastingdoolhof van beleggen voor je pensioen helemaal duidelijk.

NU BEGINNEN

Blogs die je nu al gaan helpen

HET ACHTSTE WERELDWONDER
Samengestelde rente, je hebt er vast wel eens over gehoord. Tijdens wiskunde op school ziet dit er wel leuk uit maar hoe werkt het en hoe kun je deze kracht voor jou laten werken. Dat leer je in deze blog.

LEES MEER

WAT IS EEN INDEXFONDS
Dit is een voor iedereen toegankelijke manier om te beleggen in aandelen en obligaties. Daarnaast versla je met een makkelijke strategie op de lange termijn 99% van de actief beheerde beleggingsfondsen.

LEES MEER

NU IS HET MOMENT OM TE BELEGGEN
Het is van belang is dat je zo vroeg mogelijk begint met beleggen, maar waarom maakt dit zo'n groot verschil? Beginnen met 18 of met 40? De verschillen zijn groots!

LEES MEER

"Ik heb gekozen voor indexbeleggen omdat ik mij niet dagelijks bezig wil en kan houden met de koersen van aandelen. Door deze manier van beleggen heb ik tijd om mij te richten op alle andere dingen in het leven. Met deze vorm van beleggen kan iedereen een mooi vermogen opbouwen."