TIJD OM JE ZOOI OP TE RUIMEN
In maart moesten we Richards oma verhuizen want ze ging naar een verzorgingstehuis. En wat we al niet vonden in het huis wat waarschijnlijk in geen jaren is aangeraakt of waar zelfs nog het prijskaartje aan zat. Al deze spullen zorgde voor een huis dat helemaal vol was met van alles en nog wat en waarvan het meeste eigenlijk nagenoeg niet gebruikt werd. Is dit herkenbaar voor jou?

LEES MEER

EEN E-READER IS DAT HET NOU WAARD?
Lezen, we weten allemaal wel waarom we zouden moeten lezen. Maar wil je dan een hele boekenkast in je huis? Of ga je voor een e-reader? Wij hebben vorig jaar allebei een e-book gekregen en waren eerst ook sceptisch of dit wel fijn leest.. We hebben namelijk in de afgelopen jaren 70+ papieren boeken gelezen en vonden dit altijd erg fijn.

LEES MEER

SPORTEN HOEFT NIET DUUR TE ZIJN!
Tegenwoordig kan je al voor €29,99 per vier weken sporten bij een sportclub, dit is dus 13* per jaar betalen en dus niet per maand dit kom uit op ongeveer 32,48 per maand. Maar heb je die sportschool nou eigenlijk wel nodig? Wij zijn zelf deze winter voor het eerst naar de sportschool gegaan om te trainen, dit was puur omdat we voor buiten de motivatie niet op konden brengen.

LEES MEER